HomeOver mijTarievenTrouwfilmsContact

Reviews

Vul het contactformulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met jullie opnemen!

Reviews van mijn eerdere bruidsparen

Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van een aantal recensies van bruidsparen waar ik eerder voor heb mogen werken. Want wie beter dan zij kunnen vertellen hoe ik ben en werk als bruiloft videograaf?

Speciale aanbieding!

Trouwen jullie in de eerste helft van 2021? Omdat ik mijn portfolio verder wil uitbreiden hanteer ik deze periode een lager tarief dan op deze pagina staat vermeld.

Bekijk aanbieding
Oscar & Laura
18 september 2022
"Wij zijn onwijs blij met het eindresultaat van onze trouwfilm.  Maarten communiceert duidelijk, is betrouwbaar en luistert naar je wensen. Onze trouwfilm is een ontzettend mooie weerspiegeling van onze dag, mooi en creatief in elkaar gezet. Wij zijn ontzettend tevreden over Maarten!"
Stephan & Wendy
28 juli 2022
"Na wat research terecht gekomen bij Maarten omtrent het filmen van onze ceremonie en ons avondfeest. Communicatie verliep zeer soepel. Niks is teveel en vrijwel alles is mogelijk. Tijdens onze grote dag hadden we nauwelijks in de gaten dat hij aanwezig was. Het eindresultaat is prachtig geworden en we zijn dan ook zeer blij dat we Maarten hebben ingeschakeld. Van harte aan te bevelen!!"
Rick & Myrthe
19 juni 2022
"Wij hebben online lang gezocht naar een videograaf. De meeste vielen voor ons al snel af, omdat het geluid niet goed was. Bij Maarten hoorden wij direct dat hij hier over na gedacht heeft. Mede hierdoor is het een fantastische film geworden. Maarten heeft alle momentjes waarvan je dacht ze niet nogmaals te beleven vastgelegd. Hierdoor zijn we elke keer wanneer we de film kijken terug op onze prachtige dag. Maarten is gedurende de dag rustig en geeft duidelijke aanwijzingen. Je voelt je direct op je gemak. Wat ons betreft is Maarten Rietdijk echt een aanrader!"
Bob & Nicole
19 mei 2022
“Maarten heeft een bijzondere prachtige film gemaakt van onze bruiloft, alle ontroerende, mooie momenten zijn prachtig vastgelegd en door een 2e videograaf waarmee hij samenwerkt hebben we hele bijzondere beelden van onze geloften. Hij weet precies wat hij moet vastleggen, in totaal 15 uur aanwezig geweest op de bruiloft en daardoor is echt het begin tot het eind vastgelegd. Van tevoren gaf hij duidelijk aan wat zijn werkwijze is en een week voor de bruiloft nog de dag doorgenomen. Hij geeft duidelijke aanwijzingen om tijdens de fotoshoot ook de beelden te krijgen die hij voor ogen heeft. Doordat hij precies weet wat hij in de film wil laten terugkomen is de film ook echt compleet geworden. Een echte vakman! Bedankt Maarten!”
Aardjan & Annelotte
23 maart 2022
“Wij zijn ontzettend blij dat Maarten onze bruiloft heeft vastgelegd op beeld. Wij hebben na onze bruiloft een prachtige trouwfilm ontvangen, die wij al vele malen met plezier bekeken hebben. Top kwaliteit! Bedankt dat je onze videograaf was!”
Klaas & Thirza
20 november 2021
“We zijn heel blij met het resultaat van onze trouwfilm welke Maarten gemaakt heeft. Hij heeft alles heel mooi in beeld gebracht, en vinden de audio die hij gebruikt de film compleet maken. Maarten werkt professioneel en is rustig aanwezig. De film is een mooie, blijvende herinnering aan onze dag!”
Johan & Marjolein
28 september 2021
"Op het moment dat we boekten was Maarten net begonnen met het maken van bruiloftsfilms, dus we hadden weinig voorbeeldmateriaal. Zijn stijl sprak ons zo aan dat we toch geboekt hebben. En wat zijn we daar achteraf gezien blij mee! De film is prachtig geworden, helemaal naar onze wensen. Geweldig om de dag zo opnieuw te kunnen beleven!"
Thomas & Inge
01 maart 2021
“Onze bruiloft is echt perfect vastgelegd. Het is een prachtige trouwfilm geworden, precies zoals we het voor ogen hadden. We hebben hem inmiddels al ontzettend vaak bekeken, en elke keer beleven we onze dag opnieuw!”

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?

Vraag de brochure aan via het contactformulier, dan kun je hem snel in je mailbox verwachten!

Vraag brochure aan