HomeOver mijTarievenTrouwfilmsContact

Over mij

Vul het contactformulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met jullie opnemen!

Wie ben ik?

Hallo! Mijn naam is Maarten Rietdijk. Ik ben 23 jaar en inmiddels heb ik al meer dan 50 bruiloften mogen filmen. Ik maak trouwfilms met een écht verhaal: jullie verhaal. Geen standaard trouwfilms, maar unieke films die jullie verhaal vertellen door middel van beeld, gesproken tekst en muziek. Van het moment waarop jullie elkaar voor het eerst zien op de dag van de bruiloft, tot de persoonlijke geloften en natuurlijk de ceremonie: ik, als trouwvideograaf zorg ervoor dat alles wordt vastgelegd. Zo wordt jullie trouwfilm veel meer dan alleen beelden met muziek.

Waarom ik zo graag trouwfilms maak? Na het maken van mijn eerste trouwfilm was ik verkocht. Een bruiloft is een dag vol emotie. En emoties vastleggen is mijn belangrijkste taak. De liefde tussen jullie als bruidspaar, de vreugde die een trouwdag met zich meebrengt, en die kleine momenten van connectie tussen de aanwezigen. Ook is iedere bruiloft uniek: qua styling, omgeving en sfeer. Aan mij de eer om al dit moois voor jullie vast te leggen.

Willen jullie mijn brochure ontvangen of contact opnemen? Vul dan het contactformulier in. Zijn jullie benieuwd naar de stijl van mijn trouwfilms, of willen jullie meer weten over mijn werkwijze? Bekijk het hieronder!

Waar kun je mijn trouwfilms aan herkennen?

Waarom kiezen voor mij?

Geluid

Geluid is onmisbaar in een goede film. En geluid is veel meer dan alleen muziek. Ik verwerk de audio van de belangrijkste momenten in de trouwfilm, voor een levendig verhaal.

Bekijk voorbeeld

lengte voorbeeld

0:38

Mijn werkwijze

1. De brochure aanvragen
Willen jullie mij als videograaf inhuren voor jullie bruiloft? Superleuk! Ik stuur jullie graag mijn brochure over mijn aanbod op. Je kan mijn brochure vrijblijvend aanvragen via het contactformulier.

2. Kennismakingsgesprek
Het is belangrijk om een beeld te hebben bij de extra persoon die aanwezig is op jullie grote dag, en dat begrijp ik! Ook voor mij is het fijn om jullie alvast te leren kennen. Daarom plannen we een online kennismakingsgesprek in. Tijdens het gesprek bespreken we de mogelijkheden en jullie wensen.

3. De laatste details doornemen
Een aantal weken voor jullie bruiloft bespreken we de planning van jullie trouwdag. Zo weet ik precies wat er wanneer zal gebeuren. Tot de bruiloft houden we contact met elkaar, mochten er wijzigingen zijn in de locatie of planning.

4. Jullie bruiloft
Jullie grote dag is aangebroken! Ik zorg dat ik ruim op tijd ben, en ik hou me zoveel mogelijk op de achtergrond.

5. De montage & correctieronde
Na jullie bruiloft ga ik aan de slag met het monteren van jullie trouwfilm. Zodra de film af is, stuur ik de film via een link naar jullie toe. Zijn er bepaalde dingen die jullie graag anders willen zien? Dan kan ik dit aanpassen.

6. Oplevering
Na 4 tot 6 weken na jullie bruiloft ontvangen jullie de trouwfilm op een unieke USB-stick via de post. Jullie kunnen terugkijken op jullie grote dag!