HomeOver mijTarievenMijn filmsContact

Over mij

Vul het contactformulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met jullie opnemen!

Wie ben ik?

Maarten Rietdijk Films

Hoi! Mijn naam is Maarten Rietdijk. Ik ben 21 jaar en kom uit Aalst, een klein dorpje in Gelderland. In het voorjaar heb ik mijn opleiding afgerond, waarna ik de keuze heb gemaakt om full-time voor mezelf te gaan werken. Van een bekende kreeg ik de vraag of ik een trouwfilm wilde maken. Ik vond het echt heel gaaf om te doen! De emotie, de details en natuurlijk de liefde tussen het bruidspaar.
Nu, heel wat films later, hoop ik dat ik nog veel meer trouwfilms mag maken!

Jullie bruiloft is de mooiste dag uit jullie leven. Mijn taak als trouwvideograaf is om het er op film nóg mooier uit te laten zien!

Maarten Rietdijk Films

Mijn werkwijze

1. De brochure aanvragen
Willen jullie mij als videograaf voor jullie bruiloft inhuren? Super leuk! Ik stuur jullie graag (vrijblijvend) mijn brochure op. Deze brochure kan aangevraagd worden via het contactformulier.

2. Kennismakingsgesprek
Voor beide partijen is het fijn om wat meer over elkaar te weten te komen. Daarom plannen we een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we alle mogelijkheden en jullie wensen.

3. De laatste details doornemen
Een aantal weken voor jullie bruiloft bespreken we nogmaals de planning van jullie bruiloft, zodat ik precies weet wat er wanneer gebeurt. Tot de bruiloft houden we contact met elkaar, mochten er wijzigingen zijn in de locatie of planning.

4. Jullie bruiloft
Jullie grote dag is aangebroken! Ik zorg dat ik ruim op tijd ben, en houd me zoveel mogelijk op de achtergrond.

5. De montage & correctieronde
Na jullie bruiloft ga ik aan de slag met het monteren van jullie trouwfilm. Zodra hij af is stuur ik hem via een link naar jullie toe. Zijn er bepaalde dingen die jullie graag anders willen zien? Dan kan dit aangepast worden.

6. Oplevering
Na ongeveer 4-6 weken ontvangen jullie via de post jullie trouwfilm op een unieke USB stick. Jullie kunnen terugkijken op jullie grote dag!